Het Oudercomité streeft ernaar elk jaar een project te realiseren op één van de vestigingen van de kleuterschool. Elk jaar komt een andere vestiging aan de beurt en wordt er grondig nagedacht over een project waar zowel directie, ouders als juffen zich kunnen in vinden.
Ontdek hier wat het Oudercomité de afgelopen jaren kon realiseren voor de school.

Schooljaar 2017 – 2018 :

Schooljaar 2016 – 2017 : Toverimpe

Hier was opnieuw de vestiging Toverimpe opnieuw aan de beurt. Tegen het einde van het schooljaar werd de keuze gemaakt om te opteren voor stevige parasols in zware bodems, om beschutting te bieden op de speelplaats, zodat de kleuters ook uit de zon al hun creativiteit kunnen loslaten op de speelplaats.

img_7003 img_7002

Schooljaar 2015 – 2016: Kluisberg

Er werd in overleg met de school gekozen om nieuwe (stevige!) twee-wielers aan te kopen voor op de speelplaats op de Kluisberg. Zo zijn er voldoende fietsen om alle kindjes van een klas samen te laten fietsen tijdens de speeltijd.

img_20160627_092403

Schooljaar 2014 – 2015: Heiplas

Het Oudercomité sponsorde dit jaar voor de vestiging Heiplas een nieuwe berging aan de speelplaats. Dankzij de hulp van de werkgroep Heiplas werd de berging vlot geplaatst en meteen in gebruik genomen.

Schooljaar 2013 – 2014: Toverimpe

Voor Toverimpe viel de keuze op een nieuw tuinhuis, zodat het turnmateriaal en de fietsjes op een overdekte plaats kunnen opgeborgen worden.

Schooljaar 2012 – 2013: Kluisberg

Voor de vestiging op Kluisberg kocht het Oudercomité een watertafel en zandbak. Extra speelgenot op de speelplaats verzekerd! Volledig in inox, op wieltjes, met deksel en opbergruimte en op kleuterhoogte. Getest en goedgekeurd!

zandbak

Schooljaar 2011 – 2012: Heiplas

Het project voor Heiplas hield dit jaar de aankoop van een versterker en muziekkast in, dat ter beschikking staat van de kindjes.

De versterker was een grote noodzaak op de school en de muziekkast omvat diverse muziekinstrumenten waar de kindjes zich zeker op zullen kunnen uitleven gedurende nog vele jaren.

heiplas

Schooljaar 2010-2011: Toverimpe

Voor Toverimpe werd als project gekozen voor een zandbak en watertafel die zij via het oudercomité konden opstellen !
De kleutertjes hadden er met het goede weer al meteen heel wat plezier in !

dsc04371

Een welgemeende DANK U aan alle ouders/grootouders voor jullie bijdrage gedurende het hele jaar want zonder jullie steun hadden wij dit niet kunnen verwezenlijken!